Aanbod

"Overwin burn-out" "van burn-out naar volop in je energie" "naar een energievol leven na burn-out" "je leven weer in balans"

Overweldigd door vermoeidheid
Je probeert al tijden alle ballen in de lucht te houden. Een poos geleden merkte je dat je last kreeg van wat vage klachten. Je kreeg vaak hoofdpijn, buikpijn of maagpijn. Klachten waar je eerder zelden of nooit last van had. In de loop van de tijd kreeg je steeds meer en ook steeds heviger klachten, zowel lichamelijk als mentaal. Op dit moment is door een allesoverheersende moeheid normaal functioneren voor jou een enorme opgave geworden of lukt dit je zelfs helemaal niet meer. Je bent na een lang proces van aanhoudende stress en een afnemend energieniveau in een burn-out geraakt.
Leven weer in balans
Zou jij graag weer vol energie willen functioneren zonder belemmerd te worden door al je klachten? Zou jij weer willen kunnen genieten van het leven en de mensen om je heen en zij van jou? Zou jij graag ontdekken hoe jij de regie over je eigen leven kunt voeren?
Het traject ‘overwin burn-out’ bestaat uit acht sessies. In deze acht sessies onderzoeken we samen welke oorzaken de aanleiding hebben gevormd voor jouw burn-out raken en welke vaardigheden jij al hebt en welke je nog kunt ontwikkelen om te herstellen. In de laatste van de acht sessies vindt er een evaluatie plaats en maak je je eigen terugvalpreventieplan.
laptop schuin 3 extra verkleind
 
Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om echt niets meer te kunnen en heb ik ervaren wat wel en wat niet heeft geholpen om daar weer uit te komen. Door burn-out tot mijn specialisme te maken heb ik mijn kennis op dit gebied verdiept en mijn ervaring in het begeleiden van cliënten met een aan stress en burn-out gerelateerde hulpvraag kunnen vergroten. Met mijn specialisme stress en burn-outcounselor en met mijn ervaringsdeskundigheid kan ik voor jou mogelijk van betekenis zijn bij je herstel.

 
Wat heb ik jou te bieden?
Met het traject ‘van inzicht naar uitzicht’ begeleid ik jou bij het kalmeren van je op hol geslagen stresssysteem. Je krijgt inzicht in het proces wat geleid heeft tot de klachten waarmee je op dit moment kampt. Je leert nieuwe vaardigheden aan en bouwt vaardigheden die je al hebt uit. Met deze ingrediënten ben je in staat weer de regie over je eigen leven te voeren en een stuk sterker, zelfbewuster en gelukkiger in het leven te staan. 
Jouw investering
Het tarief voor dit traject wordt €895,00. Omdat dit een nieuw traject is wordt gestart met een pilot waarin 3 mensen voor €675,00 mee kunnen doen, in ruil voor feedback en een review.